Dijous passat va tenir lloc la primera sessió del Cicle “Parlen els experts” organitzat anualment pel Grau de Llengua i Literatura Catalanes i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

cdl_1Aquest any el cicle duu el títol “Reptes i oportunitats en l’aprenentatge de la llengua” i és a càrrec de les professores col·laboradors de la UOC i docents del CPNL Carme Bové i Laura Corsà.

D’una manera molt dinàmica i participativa les responsables de la sessió van anar desgranant diverses possibilitats d’ús de les tecnologies a les aules de llengua. Hi van assistir una trentena de persones entre docents de secundària, socis del Col·legi, docents, estudiants i titulats UOC i altres persones interessades.

El proper dijous dia 28 d’abril està prevista la segona sessió, amb les mateixes ponents, sobre la diversitat lingüística a l’aula. Us hi podeu inscriure aquí.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail