Amb motiu del 17 de març, Dia de la poesia catalana a internet, i el 21 de març, Dia mundial de la poesia, fem una crida a tots/es els amants de la poesia catalana per omplir la xarxa de versos, un any més! Celebrem la setmana de la poesia catalana a internet, compartint els nostres versos preferits i fem visible com n’és de valorada i estimada pels seus lectors. Des de twitter pots piular amb les etiquetes habituals de la comunitat lectora catalana: #jollegeixo #piulempoesia #poesiacatalana #dmpoesiaPer a Facebook i Instagram s’han elaborat les accions següents: consulta com participar-hi!
Enguany també es farà difusió d’una selecció d’àudios i vídeos amb les veus dels poetes catalans de totes les generacions a diverses xarxes socials, i d’altres novetats que trobaràs en aquest enllaç.
La setmana de la poesia catalana a internet prové d’una iniciativa de LletrA nascuda l’any 2011 (Dia de la poesia catalana a internet) i actualment ha crescut ampliant els seus horitzons. En aquest 2015 és impulsada pels lectors i lectores de diverses comunitats virtuals. Una proposta que té com a objectiu mostrar la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i promoure la presència dels poetes i les seves obres a les xarxes socials.
Donem suport a aquesta iniciativa des del Grau de Llengua i Literatura Catalanes i el Màster en Estudis Catalans dels Estudis d’Arts i Humanitats (@UOCartshum) de la UOC.
Celebrem la setmana més poètica de l’any a la xarxa! Compartim poesia catalana!
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail