Amb motiu del 40è aniversari del Grup Català de Sociolingüística tindrà lloc un acte de celebració el dijous dia 27 de març, a les 18h, a la sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans (c/del Carme, 47).

L’acte constarà de dues parts:

  • Presentació del 40è aniversari del Grup Català de Sociolingüística, presidit per Joandomènec Ros, president de l’IEC, amb les intervencions de Joan Pujolar, president de la Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) i professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, i d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística.
  • Conferència “La sociolingüística catalana”, de la resistència a la institucionalització, a càrrec de Joaquim Torres, amb les intervencions de Francesc Vallverdú i Emili Boix, tots tres expresidents de la SOCS.

Més informació.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail