Rosa Colomer i Artigas (Barcelona, 1966), directora del TERMCAT des del setembre de 2002 fins al desembre de 2012, ha mort el 22 d’octubre a Barcelona, després d’un càncer contra el qual ha lluitat durant els darrers 10 mesos. Llicenciada en Filologia Catalana i màster en Lingüística Aplicada per la Universitat de Barcelona, ha estat la responsable de la consolidació del TERMCAT com un referent terminològic a escala nacional i internacional.

Des del programa de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC, on impartim diverses matèries relacionades amb la terminologia i on fa anys que organitzem activitats presencials de visita al Centre de Terminologia, us volem fer partícips d’aquesta dolorosa pèrdua.

Per a més informació sobre la seva trajectòria professional, cliqueu aquí. http://www.termcat.cat/docs/rca/RosaColomerArtigas.pdf

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail