Els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOCi l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) organitzen, el proper 11 de novembre, l’activitat “El Corpus Textual Informatitzat de la Llengua Catalana” (CTILC). Aquest corpus va ser dissenyat, com a part de l’activitat lexicogràfica de l’IEC, per a servir de font principal en l’elaboració del Diccionari descriptiu de la llengua catalana, però, tal com ha estat constituït, també pot servir de base per a la realització d’estudis de la més diversa naturalesa basats en anàlisi de la llengua catalana escrita.
L’acte, que tindrà lloc a la Casa de la Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona), consistirà en una visita guiada a l’edifici i una conferència sobre el CTILC, a càrrec de Joan Soler, coordinador del projecte “Diccionari del català contemporani”, de l’Institut d’Estudis Catalans.

Programa

17.45 h. Recepció dels assistents.
18 h Visita a les dependències de la Casa de la Convalescència.
19 h. Conferència “El corpus textual informatitzat de la llengua catalana”, a càrrec de Joan Soler.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Inscripció obligatòria.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail