El grau de Llengua i literatura catalanes (Estudis d’Arts i Humanitats) i la Xarxa Territorial de la UOC organitzen conjuntament amb el Consell Comarcal del Priorat i el Consorci per a la normalització lingüística la conferència “La llengua catalana. Del pensament filològic a la interpretació política”.

La conferència, que s’emmarca en l’acte de cloenda dels cursos de català impartits pel Consell Comarcal, serà impartida per Marcel·la Andreu, filòloga, professional de la comuicació i professora de Comunicació a la Universitat de Lleida i de Multilingüisme, Ciberespai i TIC a la UOC.

En la seva xerrada, Marcel·la Andreu reflexionarà sobre la incidència de les actituds personals en l’evolució de la llengua i les polítiques lingüístiques.

L’acte tindrà lloc el dia 13 de juny a les 19.00 h a la seu del Consell Comarcal del Priorat,  pl. de la Quartera, 1; Falset.

L’assitència és lliure i gratuïta.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail