Els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, en col·laboració amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) de Girona i el Museu Episcopal de Vic (MEV), organitzen el Cicle Literatura europea i patrimoni. Itineraris d’art i literatura medievals (2012), una sèrie d’itineraris d’art i literatura amb l’objectiu d’acostar-nos al nostre patrimoni històric i cultural a partir dels relats de l’Europa medieval.
Les visites programades enguany són les següents:
  • Dissabte, 14 d’abril. Literatura romànica al MNAC (de 10.00 h a 13.00 h)
  • Dissabte, 5 de maig. La Girona de Cerverí de Girona (de 10.00 h a 13.00 h)
  • Dissabte, 26 de maig. Literatura europea al Museu Episcopal de Vic (de 10.00 h a 13.00 h)
 El cicle és gratuït i obert a tothom, prèvia inscripció aquí.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail